Yeditepe’de Yeni Bir Soluk ”Ajans Kafası”

Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kulübü Ajans Kafası Etkinliği ile Yeni Döneme Renkli Bir Başlangıç Yaptı.
Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kulübü, yeni döneme “Ajans Kafası” adlı etkinliğiyle renkli bir başlangıç yaptı. Ajans Kafası etkinliğinin ilk konuğu Bersay İletişim Grubu’ndan Danışman Anıl Erbayrak oldu.
Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kulübü, bu dönem yeni başladığı ve dönem boyunca her pazartesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Pelin Hürmeriç’in  Halkla İlişkilerde Örnek Olay Çalışmaları adlı dersinde çeşitli ajanslardan önemli isimler ağırlayacağı “Ajans Kafası” etkinliğine sağlam bir başlangıç yaptı.

yeditepe-de-yeni-bir-soluk-ajans-kafasi-universite-medya-birligi-com-2-
Etkinliğin bu haftaki konuğu Bersay İletişim Grubu’ndan Danışman Anıl Erbayrak oldu. Anıl Erbayrak’ın konuşmasıyla başlayan etkinlik daha sonrasında katılımcıların da sorularıyla  interaktif ve renkli bir etkinliğe dönüştü. Erbayrak bir yandan Bersay İletişim Grubu hakkında bilgiler verirken bir yandan da günümüzde bir iletişimci nasıl olmalıdır sorularının cevaplarını kendi perspektifiyle katılımcılara aktardı.

Pazartesi sendromlarını rafa kaldıracak bir etkinliğe imza atan, Yeditepe Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Kulübü, bu dönem “Ajans Kafası” haricinde diğer etkinliklerde de hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade ettileryeditepe-de-yeni-bir-soluk-ajans-kafasi-universite-medya-birligi-com-3-.